http://mediall.rs/wp-content/uploads/mediall-46.png

Kvantna magnetna analiza


Zakažite pregled

Kvantna magnetna analiza

Kvantna medicina je grana medicine koja koristi znanja iz medicine, kvantne fizike, biofizike, elektronike. Medicina budućnosti. Bazira se na saznanjima da sve što postoji je talasne prirode. Svaka ćelija, tkivo, organ, ceo organizam emituje svoje specifične elektromagnetne talase. Na osnovu tih karakteristika talasa (frekvence, talasne dužine, amplitude) možemo da procenjujemo stanje funkcije određenih organa, tkiva i celog organizma. Kada su talasi „ pravilni“, organi i ceo organizam je u ravnoteži. Kada se menjaju  karakteristike elektromagnetnih talasa, dolazi do promena u funkciji ćelija, tkiva, organa, celog organizma. Kada su promene male to još uvek nije bolesno stanje i ako ih u toj fazi registrujemo, vrlo brzo možemo da organizam vratimo u normalnu funkciju – ravnotežu i da izbegnemo bolest

šta sve možemo prokontrolisati:

Analiza stanja svih organa i sistema organa:

  • Kardiovaskularni: srce – ishranjenost srčanog mišića, stanje zalistaka, krvni sudovi –  aorta i drugi sudovi- proširenja, elastičnost, suženja, sklonost ka arteriosklerozi
  • Respiratorni: pluća, bronhije, traheja, sinusi, alergije
  • Digestivni: želudac, creva, jetra, pankreas – gastritis, poremećaji varenja, funkcija jetre, pankreasa, žučna kesa- da li se savija povremeno (ne može uvek da se registruje na UZ), da li ima mulja, disbakterioza – poremećaj koncentracije bakterija u crevima..
  • Endokrini: štitna žlezda i ostale žlezde – početne promene u funkciji dok se nisu razvili ozbiljniji problemi, a kada su hormoni u laboratorijskim analizama u granicama normale.
  • Mozak: cirkulacija, ishranjenost moždanog tkiva, tragovi ranijih malih moždanih infarkta
  • Genito-urinarni sistem: bubrezi, mokraćni putevi, bešika, prisustvo peska, bakterija, hronične osetljivosti. Problemi sa prostatom dok su još u začetku. Materica, jajnici, jajovodi
  • Kičma, zglobovi – početne reumatske promene

Testiranje intolerancija na namirnice (nealergijsko nepodnošenje namirnica) kao i alergija na razne alergene kako iz hrane tako i na polen, životinjsku dlaku, prašinu i dr. Procenjuje se frekvencijski nesklad između organizma i određene namirnice. Nealergijska preosetljivost na hranu je neadekvatna reakcija na hranu, piće, aditive iz namirnica. Ona dovodi do razvoja najrazličitijih simptoma čiji uzrok najčešće ne prepoznajemo.

Analiza acido-baznog statusa organizma i metabolizma, stanje holesterola, šećera i drugih laboratorijskih parametara. Analiza koncentracije minerala, vitamina, enzima i dr. u organizmu.

Analiza energetskog stanja organizma i organa pojedinačno. Da li je osoba hronično umorna, kakav je dotok kiseonika u tkiva, kao npr. u srce – ishrana srčanog mišića, stanje krvnih sudova, oksigenacija mozga, cirkulacija u mozgu… kakve su energetske rezerve organizma odnosno sposobnost organizma da reši problem.

Stanje imuniteta

Analiza psihoemocionalnog stanja, nivoa stresa, kroz toksičnost organizma,kiselo-bazni status, stanje krvnih sudova, funkcije organa.

Analiza predispozicija (sklonosti) za određena oboljenja:

Dijabetes

Povišene masnoće u krvi (holesterol), masna jetra

Poremećaj rada funkcije štitne žlezde (hipo i hiper funkcija)

Hemoroidi

Gastritis, poremećaj varenja,nervozna creva

Kardiovaskularna oboljenja, slabiji krvni sudovi – elastičnost arterija, velikih aorta i malih kapilara, ateroskleroza, proširene vene

Degenerativne promene u zglobovima (artroza,artritis,reumatsko-zapaljenske promene)

Kičma promene na vratnom delu kičme, grudnom delu, lumbo-sakralni deo leđa

Napomene:

na dan analize: ne piti alkohol i kafu, ne jesti masnu i začinjenu hranu, ne izlagati se preteranim fizičkim naporima

prilikom analize ne smete imati ništa od metala na telu

nakon kompletnog sagledavanja analize, dobićete osnovne preporuke za: korigovanje režima ishrane, program pogodnih fizičkih aktivnosti, kao i kombinaciju neophodnih suplemenata kojima biste nadomestili uočene deficite u organizmu.
All rights reserved. Mediall 2017. Powered by WUB Medialab